Primăria îi îndeamnă pe fălticeneni să nu intre în parcuri și să nu-și staționeze mașinile sub copaciActualitate

Primăria îi îndeamnă pe fălticeneni să nu intre în parcuri și să nu-și staționeze mașinile sub copaci

       Accesări: 45

primaria-falticeni

Pericolele încă nu au trecut. Chiar dacă astăzi în municipiu, lucrătorii Primăriei au curățat trotuarele, carosabilul și spațiile verzi de crengile rupte sub greutatea zăpezii, probleme pot să apară și în următoarele zile. Edilul șef Cătălin Coman face un apel la populație să evite spațiile unde sunt plantați copaci.

Lucrătorii de la Spații Verzi au lucrat de la ora 6 dimineața pentru îndepărta și tăia arborii rupți după ninsorile de duminică. Peste 50 de intervenții au avut loc pe domeniul public.

Cele mai afectate zone au fost cartierele Maior Ioan, Republicii și 2 Grăniceri.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Îi îndemn pe fălticeneni să fie precauți în continuare. Foarte mulți copaci au trebuit să fie toaletați ieri și astăzi pentru a nu pune în pericol viața nimănui. Din fericire nu avem victime, deși arborii și crengile au căzut în peste 50 de locuri din municipiu.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. ”Nu ne dorim incidente nici pe viitor, de aceea le recomandăm cetățenilor din municipiu ca în această perioadă să nu intre în parcurile Primăriei, Prefecturii sau pe spațiile unde se află plantați arbori. În multe din aceste locuri crengi groase s-au rupt și puteau duce la accidente grave. Totodată solicit proprietarilor de autovehicule, din Fălticeni, să nu le parcheze sub copaci sau în imediata apropiere a acestora.”

Șeful administrației locale a coordonat și supravegheat, împreună cu viceprimarul Constantin Bulaicon, activitățile de tăiere ale arborilor rupți. Aproape 30 de angajați ai Primăriei Fălticeni au intervenit în zonele afectate.

În urma acțiunilor de astăzi câteva tone de material lemnos au fost ridicate de pe domeniul public.

Rudy Hödl

ȘTIRI