Primăria Hârtop va avea pentru prima dată un sediu propriuRural

Primăria Hârtop va avea pentru prima dată un sediu propriu

       Accesări: 1669

Un pas spre normalitate. Primăria comunei Hârtop va avea un sediu propriu după mai bine de 12 ani în care și-a desfășurat activitatea într-o sală. Începând de săptămâna viitoare, primarul, viceprimarul și întregul personal din administrația locală se vor muta în ”casă” nouă.

Clădirea, destinată celei mai importante instituții din comună, este finalizată și urmează să fie inaugurată în mod oficial.

Până acum Primăria din Hârtop funcționa la etajul unei clădiri pe care o împărțea cu o grădiniță aflată la parterul imobilului.

”Lucrările la noul sediu au început de doi ani. Acum am reușit să-l terminăm și ne pregătim să-l dăm în folosință.”, ne-a declarat primarul Toader Grădinariu. ”Nu am avut niciodată un sediu propriu, ci unul pe care, din anul 2004, l-am împărțit cu grădinița din comună. Suntem în secolul XXI, iar lucrurile nu mai puteau continua așa. Consider că era nevoie ca instituția Primăriei să își desfășoare activitatea într-o clădire care să ofere condiții firești.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Construcția și finalizarea clădirii au necesitat costuri de 1.100.000 lei. Imobilul este dotat cu un sistem de încălzire centrală și mobilier nou.

Sediul recent finalizat se află la câțiva pași de clădirea unde, și în perioada regimului comunist, administrația locală își derula activitatea, într-un spațiu impropriu

Primăria Hârtop nu a avut niciodată un sediu propriu, nici înainte de 1968, când autoritățile centrale au decis reorganizarea administrativ-teritorială, și nici după 2004 când localitatea și-a redobândit statutul de comună.

primar-toader-gradinariu

ȘTIRI