Primăria Fălticeni va semna marţi contractul de lucrări pentru baza de agrement Nada FlorilorActualitate

Primăria Fălticeni va semna marţi contractul de lucrări pentru baza de agrement Nada Florilor

Marţi, 10 februarie, la ora 13.00, Primăria Municipiului Fălticeni organizează o conferinţă de presă cu ocazia semnării contractului de lucrări pentru proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor”.

Conferinţa de presă va avea loc în Sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni. Participă primarul  Gheorghe Cătălin Coman şi reprezentanţii contractorului, Asociaerea SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT SRL,  SC CRIDUS  CONSTRUCT  SRL şi SC ALTERNATIV ENERGY SOLUTION SRL.

Proiectul „Înfiinţare infrastructiră de agrement Nada Florilor” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice. Valoarea totală a proiectului este de 13.504.358,44 lei.

Prin proiect se vor realiza următoarele investiţii: o piscină acoperită (în suprafaţă de 1.132,90 mp); un bazin de înot dotat cu o trambulină (în suprafaţă de 325,00 mp); o piscină pentru adulţi dotată cu un topogan(în suprafaţă de 300,00 mp); o piscină pentru copii dotată cu un topogan (în suprafaţă de 73,00 mp); un teren pentru activităţi sportive (în suprafaţă de 700,00 mp); o pistă de ciclism.

ȘTIRI