Primăria Fălticeni va semna marţi contractul de lucrări pentru baza de agrement Nada FlorilorActualitate

Primăria Fălticeni va semna marţi contractul de lucrări pentru baza de agrement Nada Florilor

       Accesări: 62

nada_florilorMarţi, 10 februarie, la ora 13.00, Primăria Municipiului Fălticeni organizează o conferinţă de presă cu ocazia semnării contractului de lucrări pentru proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor”.

Conferinţa de presă va avea loc în Sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni. Participă primarul  Gheorghe Cătălin Coman şi reprezentanţii contractorului, Asociaerea SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT SRL,  SC CRIDUS  CONSTRUCT  SRL şi SC ALTERNATIV ENERGY SOLUTION SRL.

Proiectul „Înfiinţare infrastructiră de agrement Nada Florilor” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice. Valoarea totală a proiectului este de 13.504.358,44 lei.

Prin proiect se vor realiza următoarele investiţii: o piscină acoperită (în suprafaţă de 1.132,90 mp); un bazin de înot dotat cu o trambulină (în suprafaţă de 325,00 mp); o piscină pentru adulţi dotată cu un topogan(în suprafaţă de 300,00 mp); o piscină pentru copii dotată cu un topogan (în suprafaţă de 73,00 mp); un teren pentru activităţi sportive (în suprafaţă de 700,00 mp); o pistă de ciclism.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI