Primăria Fălticeni se alătură Campaniei „Ora Pământului”Local

Primăria Fălticeni se alătură Campaniei „Ora Pământului”

       Accesări: 91

În această seară, în intervalul  20.30-21.30, Aleea pietonală (str. Republicii) din Fălticeni se va cufunda în întuneric.

Municipiul Fălticeni va marca în acest fel “Ora Pământului”, evenimentul planetar care încearcă să conştientizeze problemele mediului înconjurător generate de activitatea umană.

“Este un gest simbolic pe care noi ca municipalitate îl facem pentru a susţine acest eveniment mondial. Răspundem astfel şi solicitărilor venite din partea organizaţiilor neguvernamentale. Am ales să stingem pentru o oră lumina pe Aleea pietonală pentru că acestă zonă este una foarte circulată în oraşul nostru. Important este mesajul pe care vrem să-l transmitem în această seară. Îi îndemnăm pe fălticeneni să stingă luminile și să decupleze echipamentele electronice aflate în stand-by, sâmbătă, în intervalul 20.30-21.30”, ne-a informat primarul Cătălin Coman.

În ora în care lumina va fi stinsă, cu sprijinul poliţiştilor şi al jandarmilor, vor fi luate măsuri sporite pentru asigurarea liniştii publice şi preîntâmpinarea faptelor antisociale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI