Primăria Fălticeni repară străzile cu asfalt receActualitate

Primăria Fălticeni repară străzile cu asfalt rece

       Accesări: 56

Profitând de condiţiile meteo prielnice, Primăria Fălticeni a început să repare străzile pe care le are în administrare.

Municipalitatea a apelat la o soluţie provizorie, mixtură stocabilă la rece recomandată pentru reparaţiile rapide care poate fi folosită şi pe timpul iernii.

Asfaltul rece, mai exact o cantitate de 3 tone, a fost achiziţionat de Primăria Fălticeni de la Miercurea Ciuc.
Astăzi, firma ELBI a trecut la treabă. Au fost acoperite găurile din carosabil de pe varianta de trafic greu: 2 Grăniceri (Dogari) – Ana Ipătescu – 13 Decembrie (până la blocul turn).

Angajaţii ELBI ne-au informat că joi se va lucra şi pe strada Sucevei, un tronson de drum care dă serioase bătăi de cap conducătorilor auto care tranzitează localitatea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Primarul Cătălin Coman a venit cu precizarea că această asfaltare „este o soluţie provizorie până când condiţiile meteorologice vor permite derularea programului de reabilitare asfaltică finanţat de Primăria Fălticeni (este necesară o temeperatură exterioară de cel puţin 10 grade). Încercăm prin soluţia asfaltului la rece să reducem disconfortul din traficul rutier în municipiul Fălticeni, inclusiv pe strada Sucevei. Referitor la strada Sucevei, vă informăm că lucrările au demarat, iar constructorul acţionează pe acele categorii de lucrări care nu sunt condiţionate de temperatura exterioară”.

Rudy H.

ȘTIRI