Primăria Fălticeni reface amfiteatrul de vară din parcul Nada FlorilorLocal

Primăria Fălticeni reface amfiteatrul de vară din parcul Nada Florilor

       Accesări: 113

Prinde din nou viață. Amfiteatrul de vară de la Nada Florilor va fi reamenajat pe banii Primăriei Fălticeni. Lăsat în paragină ani la rând, terenul dedicat spectacolelor în aer liber urmează să completeze oferta locală pentru segmentul activităţilor de timp liber și recreere.

Acum plin de buruieni, amfiteatrul abandonat de autorități va fi pus la punct, deși nu este inclus în proiectul viitorului parc de agrement.

Mai precis va fi curățat, igienizat și echipat cu bănci. Scările vor fi reamenajate și se vor monta gradene din lemn. După reconstruirea pontonului, primarul Coman spune că s-a avut în vedere și reamenajarea acestui obiectiv care nu putea fi trecut cu vederea. Intenția autorităților locale este ca în scurt timp să finalizeze și amfiteatrul.

Edificiul neacoperit va fi reabilitat cu forțe proprii, șeful administrației locale afirmând că astfel vor cheltui mai puțini bani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Pe durata verii vrem ca acolo să fie câteva spectacole. La început, va fi de un nivel mai redus. Vrem încet, încet, să se intre și aici în normalitate. Dorim să legăm aceste investiții ale municipalității de parcul de agrement”, a declarat primarul Cătălin Coman pentru Cronica de Fălticeni.

Prima reprezentație la amfiteatrul în aer liber, de pe malul iazului Șomuz, ar putea avea loc în preambulul evenimentului Zilele Municipiului Fălticeni, susținut de elevi de la Clubul Copiilor și Centrul Cultural G.V. Birlic.

Inaugurată la începutul anilor 80, odată cu parcul Nada Florilor, arena cu tribune s-a transformat pe perioada sezonului estival în spațiu pentru plajă.

ȘTIRI