Primăria Fălticeni primește de astăzi cererile populației pentru subvențiile la încălzireLocal

Primăria Fălticeni primește de astăzi cererile populației pentru subvențiile la încălzire

       Accesări: 639

Sezonul rece bate la ușă iar fălticenenii care au nevoie de sprijinul statului pentru asigurarea încălzirii pot depune cererile pentru subvenții.

Ajutoarele finaciare se acordă pentru perioada noiembrie 2019 – martie 2020.

Dosarele pentru solicitarea subvențiilor la încălzire se depun începând de astăzi, 1octombrie, până pe data de 21 octombrie.

Și în acest an, se acordă subvenții pentru încălzirea cu gaze naturale, energie electrică și lemne.

După majorarea pensiilor și a altor categorii de venituri, limita maximă a veniturilor luată în calcul pentru acordarea subvențiilor este de 750 de lei pe membru de familie.

În cazul fălticenenilor care locuiesc la bloc, cererile pentru acordarea subvenției, însoțite de celelalte documente necesare, se colectează prin intermediul celor 20 de Asociații de proprietari. Formularele au fost distribuite administratorilor.

Persoanele care locuiesc în zonele de case vor contacta Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Fălticeni pentru completarea și depunerea cererii.

Solicitanții trebuie să știe că nu vor beneficia de subvenția la încălzire persoanele care au conturi bancare cu valoare mai mare de 3000 lei.

În precedentul sezon, au beneficiat de ajutoare pentru încălzirea locuinței un număr de 174 de familii din Fălticeni. Cele mai multe subvenții (133) au fost solicitate pentru încălzirea cu gaze naturale.

Subvențiile care se acordă în acest sezon:

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI