Primăria Fălticeni colectează de la populație echipamentele electrice și electronice scoase din uzLocal

Primăria Fălticeni colectează de la populație echipamentele electrice și electronice scoase din uz

       Accesări: 834

Primăria Municipiului Fălticeni și operatorul local de salubritate GOSCOM organizează vineri, 24 februarie 2017, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Fălticenenii care vor să renunțe la aparatele casnice scoase din uz (frigider, maşină de spălat, televizor, computer, telefon mobil, radio-casetofon, cameră video, cuptor cu microunde, etc.) le pot depozita, în ziua de 24 februarie, în punctele de colectare a deşeurilor menajere. Populaţia care locuieşte la case le poate scoate în faţa casei.

Pentru deşeurile voluminoase sau grele (frigider, aragaz, maşină de spălat etc.), organizatorii pun la dispoziţia cetăţenilor următoarele numere de telefon: 0230.541.319 sau  0742.200029, pentru a solicita preluarea gratuită, direct de la domiciliu.

Prin aceasă campanie, Primăria municipiului Fălticeni și operatorul de salubritate GOSCOM oferă cetățenilor ocazia  de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică şi electronică uzată.

Nu merită să-ți ocupi spațiul cu asfel de deșeuri! Acestea nu trebuie aruncate la întâmplare în mediul înconjurător! Deșeurile de orice fel, dar mai ales deșeurile electrice sau electronice, poluează grav natura și mediul în care trăiești!

ȘTIRI