Primăria comunei Preutești va organiza în satul Basarabi festivitățile dedicate zilei de 1 DecembrieRural

Primăria comunei Preutești va organiza în satul Basarabi festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie

       Accesări: 1730

Așteaptă cu mare bucurie ziua de 1 Decembrie. Autoritățile comunei Preutești s-au pregătit așa cum se cuvine pentru Ziua Națională a României cu o însemnătate aparte în rândul sărbătorilor de peste an. Cu acest prilej vor fi organizate acțiuni festive în satul Basarabi.

Manifestările se vor desfășura ca și în trecut la Monumentul Eroilor.

„Vom marca și anul acesta ziua de 1 Decembrie cu o festivitate frumoasă.”, ne-a declarat primarul Ion Vasiliu. „Ne vom întâlni la Monumentul Eroilor și vom cinsti memoria înaintașilor noștri căzuți la datorie pentru libertatea patriei și întregirea neamului. Îi invităm pe consătenii noștri să ni se alăture de Ziua României, la sărbătoarea de suflet pentru românii de acasă și de peste hotare.”

Programul acțiunilor include ceremonia depunerii de coroane și flori la monumentul eroilor de la Biserica Sfântul Andrei. Mai apoi va urma un program de cântece patriotice susținut de Fanfara comunei Preutești.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Manifestările vor începe la ora 10.

Alături de primarul Ion Vasiliu vor participa membrii ai Consiliului Local Preutești și alte oficialități invitate la ia parte la momentul festiv de Ziua Națională.

ȘTIRI