Primăria comunei Berchişeşti semnează contractul prin care vor fi modernizați 5 kilometri de drumuri comunaleRegional

Primăria comunei Berchişeşti semnează contractul prin care vor fi modernizați 5 kilometri de drumuri comunale

Satul românesc își modernizează infrastructura. Unul din proiectele destinate acestui sector se va derula în comuna Berchișești. După depunerea proiectului, șefa administrației locală a semnat recent contractul de finanțare cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

Proiectul va asigura modernizarea mai multor tronsoane de drumuri comunale care însumează 5 kilometri.

Zece sectoare de drum vor fi reabilitate zece sectoare de carosabil care deservesc diverse obiective de interes pentru localnici.

”Modernizarea şi dezvoltarea comunei constituie priorităţi esenţiale ale administraţiei locale, în scopul îmbunătățirii calității vieții oamenilor și creșterii interesului pentru această zonă.”, afirmă Violeta Țăran, primarul de Berchișești. ”Sperăm că vom putea demara efectiv lucrările de execuţie cel târziu la sfârşitul lunii aprilie 2017. Aşa cum am promis locuitorilor comunei Berchişeşti, vom continua să îmbunătăţim infrastructura şi, implicit, viaţa de zi cu zi a oamenilor.

Contractul de finanţare cu Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) se regăsește pe Submăsura 7.2- „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”.

Primăria comunei Berchișești va începe cât de curând etapele premergătoare licitației de execuție. Organizarea acesteia se poate întinde pe durata a maxim 6 luni.

Potrivit primarului Violeta Țăran, edil cu cinci mandate la activ, semnarea acestui contract de finanțare reprezintă realizarea altei promisiuni electorale din campania electorală din acest an.

ȘTIRI