Asociația Ghizilor din Bucovina angajează instructori pentru Parcul de Aventură din Fălticeni: Cursurile sunt gratuiteActualitate

Asociația Ghizilor din Bucovina angajează instructori pentru Parcul de Aventură din Fălticeni: Cursurile sunt gratuite

       Accesări: 88

Un nou punct de atracție turistică se va deschide cât de curând la Fălticeni. Lucrările la primul parc de aventură din municipiu au început acum două săptămâni și se vor încheia la sfârșitul acestei luni. Proiectul dezvoltat și finanțat integral din bugetul local este conceput să diversifice oferta de agrement din cadrul Complexului „Nada Florilor”.

Parcul de aventură este aproape gata, iar acum este nevoie de instructori.

Trei posturi sunt disponibile, acestea urmând să fie remunerate de către Asociația Ghizilor din Bucovina. Cei interesați trebuie să știe că se pot înscrie la cursuri, după ce vor trimite în prealabil un CV.

Cursurile sunt gratuite, iar pregătirea unui instructor pentru parcul de aventură nu durează foarte mult. Orele de instructaj sunt susținute de specialiștii Asociației Ghizilor din Bucovina care se vor ocupa de formarea primei serii de instructori.

Dacă vă plac activitățile sportive în aer liber, munca în echipă, sunteți o persoană comunicativă și aveți abilități de lucru cu tinerii și copiii, atunci postul de instructor vi se potrivește perfect.

Instructorul va oferi asistență și va instrui vizitatorii Parcului de Aventură „Nada Florilor” astfel încât aceștia să se bucure de o experiență deplină.

Candidații mai trebuie să știe că regulile ale acestei meserii impun un grad ridicat de socializare completat de un dialog amabil și un ton optimist cu toți vizitatorii parcului.

Instructorii vor supraveghea modul de folosire al echipamentelor, vor oferi asistență și vor monitoriza vizitatorii în operarea jocurilor și a punctelor de atracție. Ei vor avea ca îndatorire observarea permanentă a zonei de responsabilitate pentru identificarea urgențelor și, la nevoie, să intervină rapid și ferm în orice situație.

Aceștia vor verifica totodată sistemele de blocare și de siguranță în operarea jocurilor.

Profilul candidatului ideal arată astfel: trebuie să aibă condiție fizică bună, abilități excelente de relaționare cu copiii și cu adulții, disponibilitate de a efectua munca de instructor sportiv într-un cadru natural, disponibilitate la program flexibil. Pot aplica pentru aceste posturi persoanele cu studii medii sau superioare.

Cei care se prezintă pentru cursurile de instructor la parcul de aventură trebuie să mai știe că nu li se cere experiență anterioară în acest gen de activitate și că pentru acest post pot aplica atât bărbații cât și femeile. Orice experiență de lucru cu copii, între vârsta de 5-15 ani, este binevenită.

Formatorii Asociației Ghizilor din Bucovina mai spun că un avantaj constituie cunoașterea unei limbi străine, de preferință engleza.

Candidații pot trimit CV-urile pe adresa bucovinaguides@gmail.com până la data de 1 mai 2018.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa contul social media „Asociația Ghizilor din Bucovina” sau puteți cere informațiile dorite și la numărul de telefon 0753 656 426.

ȘTIRI