Primăria alocă 140.000 lei pentru două noi locuri de joacă pe străzile Nicu Gane și Ștefan cel MareActualitate

Primăria alocă 140.000 lei pentru două noi locuri de joacă pe străzile Nicu Gane și Ștefan cel Mare

       Accesări: 79

Au rămas în atenția autorităților locale. Locurile de joacă pentru copii se află și anul acesta pe agenda investițiilor Primăriei Fălticeni. Pentru 2015 sunt plănuite două noi spații destinate activităților de recreere pentru cei mici.

Acestea vor fi amplasate pe strada Nicu Gane și Ștefan cel Mare.

Primul parcul de joacă va fi ridicat în spatele Bibliotecii Municipale, iar al doilea va fi amenajat în curtea Grădiniței ”Lizuca” de pe Strada Ștefan cel Mare.

În privința costului, primarul Cătălin Coman afirmă că este identic cu cel de anul trecut, pentru fiecare nou loc de joacă urmând să fie alocată suma de 70.000 de lei. Municipalitatea va cheltui anul acesta, pentru parcurile de joacă, 140.000 de lei, banii fiind prinși în bugetul pentru anul curent.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tot anul acesta va fi dat în folosință un al treilea loc de joacă.

Poziționat în centrul orașului, în spatele complexului comercial ”Nada Florilor”, spațiul cu tobogan, carusel și balansoare va fi deschis doar atunci când vremea se va încălzi. Început anul trecut, parcul a rămas neterminat, după ce producătorul furnizase elemente de prindere pentru un alt tip de accesorii, cel potrivit sosind abia spre finalul toamnei.

Edilul Coman le cere fălticenenilor să păstreze locurile de joacă așa cum le-au primit. El mai spune că, înaintea redeschiderii tuturor locurilor de joacă, lucrătorii Primăriei au verificat starea componentelor în scopul prevenirii unor incidente nedorite și asigurării unor condiții de maximă siguranță pentru copii.

ȘTIRI