Prima victorie pentru CS Nicu Gane în Campionatul Național de Juniori – Futsal U19Sport

Prima victorie pentru CS Nicu Gane în Campionatul Național de Juniori – Futsal U19

       Accesări: 624

Echipa de futsal a Clubului Sportiv „Nicu Gane” Fălticeni, înființată în vara acestui an, a debutat în Campionatul Național de Juniori – Under 19, competiție organizată de Federația Română de Fotbal.

Luni, 23 octombrie, în Sala de sport „Gabriel Udișteanu”, echipa pregătită de profesorul Marcel Irimie a învins la limită, scor 8-7, echipa Sănătatea Darabani (județul Botoșani).

Un joc frumos, disputat cu ambiție de ambele echipe. Fălticenenii au deschis scorul dar au fost egalați și apoi conduși pe tabela de scor. După pauză, CS Nicu Gane a avut avantaj de două goluri, apoi a venit rândul echipei din Darabani să egaleze. Finalul de joc a fost tensionat, ambele echipe încercând să înscrie golul victoriei. După două mari ratări, „Nicu Gane” a primit lovitură de pedeapsă  în ultima secundă a timpului regulamentar, decizie contestată de oaspeți, care au încheiat jocul cu doi jucători eliminați. Golul primei victorii oficiale a fost reușit de Ionuț Gagiu.

A fost până la urmă  o victorie e moral, după înfrângerea usturătoare din prima etapă, în urmă cu doar două zile, 3-15 pe terenul echipei Internazionale Traian Vaslui.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu cele 3 puncte câștigate, CS Nicu Gane este momentan pe locul 3 (din 5 echipe). În etapa a 3-a, pe 12 noiembrie, echipa din Fălticeni va întâlni în deplasare echipa Politehnica Iași.

CS Nicu Gane: Năstase Alex, Tudose Teodor, Zaharia Gabriel, Sava Sergiu, Pintilie Andrei, Botezatu Codruț, Florea Daniel, Cristea Andrei, Lefter Denis, Blanariu Sergiu, Jora Ștefan, Gagiu Ioan, Stoica Alin.  Antrenori: Marcel Irimie și Ionuț Neamțu.

Marcatori: Sava Sergiu (3g), Gagiu Ioan (3g), Tudose Teodor (2g.)

Arbitri: Corduneanu Andrei și Pișta Andrei.

ȘTIRI