Prima promoţie de asistenţi medicali a depus jurământulEveniment

Prima promoţie de asistenţi medicali a depus jurământul

       Accesări: 231

Miercuri, 25 iunie 2014, a fost zi de bilanţ şi de sărbătoare pentru Centrul de Studii European de la Fălticeni.

Absolvenţii primei promoţii a şcolii postliceale sanitare au depus jurământul medical. După cum v-am informat, evenimentul a fost organizat în sala de spectacole a Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”.

Festivitatea a avut loc în prezenţa preşedintelui fondator al Centrului de Studii Europene de la Iaşi şi al Centrului de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, prof. dr. Viorel Enea, a primarului Cătălin Coman, a directorilor centrelor de studii din Câmpulung Moldovenesc – prof. Mirozina Săhleanu şi Suceava – prof. Mihaela Irimia, şi a inspectorului şcolar Carmen Chiseliciuc. În sală au fost prezenţi membri ai familiilor absolvenţilor care au depus jurământul.

În intervenţiile lor,  invitaţii au adus mulţumiri pentru susţinerea activităţii centrului de la Fălticeni, atât din partea municipalităţii, dar mai ales din partea Spitalului Municipal Fălticeni. A fost remarcată buna pregătire a absolvenţilor, aceştia primind încurajări pentru etapa următoare, cea a susţinerii examenelor finale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După trei ani de studiu, primii 120 de absolvenţi ai şcolii postliceale de asistenţi medicali ( trei clase de medicină generală şi  o clasă de asistenţi farmacie) efectuează stagiul clinic după care, în iulie şi august, vor susţine examenele de competenţe, la Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, ne-a informat directorul CSE Fălticeni, prof. Ioan Deaconescu.

ȘTIRI