Prima înfrângere pentru Şomuz Fălticeni în returul Ligii a IV-aSport

Prima înfrângere pentru Şomuz Fălticeni în returul Ligii a IV-a

       Accesări: 103

Moldova Drăguşeni – Şomuz Fălticeni 5-2 (2-0)

Moldova Drăguşeni a întrerupt seria de patru victorii fără înfrângere a echipei din Fălticeni. În a doua zi a Paştelui cele două echipe s-au întâlnit pe terenul din Drăguşeni, în faţa peste 100 de spectatori.

Echipa primarului Vasile Cepoi a impus ritmul încă din debutul meciului când a reuşit să înscrie prin Dascălu, în minutul 3. Profitând de dimeniunile reduse ale terenului, gazdele au mizat pe trimiterea mingii în zona careului fălticenenilor, cărora le-au reuşit puţine ocazii de a construi faze de atac. Moldova a incheiat prima parte a jocului cu avantaj de două goluri după reuşita lui Trofin din minutul 37.

Repriza a doua a început cu un prim sfert de oră în care oaspeţii au domiat jocul, ţinând echipa gazdă în propria jumătate de teren. Desprinderea a fost adusă de fostul jucător al Fălticeniului, Vladimir Prisacă cu o dublă în minutele 58 şi 65. Din minutul 68, oaspeţii au evoluat în inferioritate după ce Căeriu a fost eliminat de centralul Iriciuc pentru un gest nesportiv (negat de fotbalistul vizat). Ultimele trei goluri s-au înscris pe finalul jocului. Mai întâi Vişinar a reuşit şi el o dublă pentru Şomuz, în minutele 89 şi 90, pentru ca tabela să fie închisă la 5-2 de Păduraru (min. 92).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

Moldova: Durniuc – Trofin, Niţă (Pantelimon), Roanta, Goian, Dochiţa (Atănăsoaie), Samson, Prisacă, Vărvăroi, Ghiţu, Dascălu (Păduraru). Antr. Vasile Cepoi.

Şomuz: Georgescu – Furtună, Handâc (39 Gliz), Căeriu, Ailincăi, Antonesei, Nechitoaia (57 C. Alexandru), Săvoaia, Ştefăroi,  Vişinar, A. Ailenei. Antr. Radu Anania.

Partida fost condusă de Iriciuc George – Suceava, A1: Pista Andrei – Suceava, A2: Zamfirescu Dumitru – Suceava. Obs: Murariu Teodor – Gura Humorului.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/moldova-draguseni-somuz-falticeni-5-2/”]

ȘTIRI