Prichindeii Grădiniței „Pinnochio” au talent la ornamenteEducație

Prichindeii Grădiniței „Pinnochio” au talent la ornamente

       Accesări: 1201

Dulci, gustoase și pline de vitamine. Proaspăt culese din grădini, bogățiile din sezonul autumunal au ajuns pe mesele copiilor de la Grădinița „Pinnochio” nu pentru a fi consumate ci pentru a fi valorificate în piese de expoziție. Princhindeii de la grupa mică, mijlocie și mare au realizat jucării, vehicule, animăluțe și personaje de poveste din zeci de legume și fructe.

Creațiile lor au fost prezentate în cadrul competiției intitulate „Talente la ornamente”.

Roadele toamnei au devenit roade ale imaginației, micii făuritori reușind să impresioneze cu fiecare creație în parte. Produsele au fost realizate în echipă cu părinții, iar obiectele create vor rămâne expuse pentru mai multe zile pe holurile grădiniței.

Organizatorii au deja cinci ediții la activ, concursul fiind inclus în cadrul unui proiect mai amplu desfășurat la nivelul județului Suceava.

„Talente la ornamente” este un concurs de creație inițiat în cadrul unui proiect județean „Educăm Împreună”., a explicat profesoara Adriana Samson, directorul GPP Pinnochio. „Proiectul are ca scop bucuria de a-i avea ca partneri pe copii și părinți, bucuria de a crea împreună și de a petrece un timp de calitate cu preșcolarii. În atelierele de lucru toate bogățiile toamnei au fost transformate în cele mai minunate lucruri.”

Cei 50 de copii ai unității preșcolare din Fălticeni au realizat jucării, vehicule, tablouri, animăluțe și personaje de poveste din legume și fructe.

Analizând obiectele expuse, cadrele didactice au apreciat creativitatea echipelor participante care au dat dovadă de mult interes în realizarea lucrărilor.

Munca princhideilor nu a rămas nerăsplătită. Preșcolarii au primit sucuri de fructe și dulciuri cu surprize în aplauzele părințilorg. Fiecărui participant la concursul i-a revenit și o diplome.

Activitatea s-a încheiat cu premierea fiecărui participant cu diplome la concursul cu expoziție „Talente la ornamente”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI