Prezenţă fălticeneană în finala naţională de judo U14Sport

Prezenţă fălticeneană în finala naţională de judo U14

       Accesări: 92

Vineri şi sâmbătă, Bacăul a găzduit etapa finală a Campionatului naţional individual de judo U14 (copii născuţi în anii 2001 – 2002).

Între  sportivii prezenţi la această competiţie s-a numărat şi o sportivă din Fălticeni. Este  vorba despre Florentina Ungureanu (foto – a doua din stânga), în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a şasea la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, care a reprezentat secţia de judo a clubului Şomuz Fălticeni.

Florentina a participat astăzi  în finala categoriei de 32 de kilograme. Fălticeneanca nu s-a însă bucurat de un culoar favorabil, fiind învinsă în două partide de sportive care au terminat finala pe primele două locuri. 

„O felicit pe Florentina pentru participarea în această finală. Este o performanţă remarcabilă pentru secţia de judo de la Fălticeni. În ultimii ani nu am mai avut fete calificate în această fază a competiţiilor naţionale. Florentina este o sportivă ambiţioasă şi cred că va reuşi mai mult în viitor. Să ajungi în finală la prima ta participare este totuşi o performanţă”, a declarat antrenorul Liviu Deleanu, în exclusivitate pentru Cronica de Fălticeni. 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La acest campionat naţional, antrenorul Liviu Deleanu, director al Şcoalii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, a făcut parte din lotul de arbitri.

ȘTIRI