Prezență de 95% la Evaluarea Națională: 11 elevi fălticeneni au absentat de la testareActualitate

Prezență de 95% la Evaluarea Națională: 11 elevi fălticeneni au absentat de la testare

       Accesări: 62

group of school kids writing test in classroomAu trecut de primul examen din viața de școlar. În urmă cu numai o săptămână elevilor de clasa a II-a și-au verificat cunoștințele dobândite pe parcursului unui an de studiu prin intermediul exer de la Evaluare Națională. Până pe 22 mai s-a desfășurat testarea, care a inclus trei probe, două la limba română și una la matematică.

Prezența la evaluare a fost de 95% la nivelul municipiului Fălticeni.

Din cei 245 de elevi înscriși, 234 au luat parte la prima examinare. Din cei 11 elevi care au lipsit, unii au invocat motive de sănătate, iar alții au refuzat participe fără un motiv anume.

Pe școli situația prezenței la Evaluarea Națională se prezintă astfel: Ioan Ciurea – 99%, Ion Irimescu – 97%, Alexandru Ioan Cuza – 95% și Mihail Sadoveanu – 88%

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Probele s-au ținut în timpul orelor de curs, în funcţie de programul fiecărei unităţi de învăţământ, în sălile în care cursanții îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit.

Rezultatele individuale nu vor fi trecute în catalog, nu se afișează și nici nu se anunță public, acestea urmând să fie comunicate elevilor și părinților de către profesori.

Rudy H.

ȘTIRI