Preuteştiul şi Pojorâta la egalitate înainte de confruntarea directăSport

Preuteştiul şi Pojorâta la egalitate înainte de confruntarea directă

       Accesări: 55

Liga a IV-a a programat astăzi a 12-a rundă. Primele două clasate, Şomuzul Preuteşti şi Bucovina II Pojorâta împart primele două poziţii, la egalitate de puncte, în timp ce Silva Udeşti a ajuns la 26 de puncte şi a urcat pe locul 3. Prima parte a clasamentului este completată de Progresul Frătăuţii vechi – 25 de puncte şi trei echipe cu 24 de puncte: Bradul Putna, CS Gura Humorului şi Şomuz Fălticeni.

Şomuz Fălticeni a pierdut în primul meci, sâmbătă, cu 2-1, la Gura Humorului. Fălticenenii au avut ghinionul să-şi înscrie un autogol în prima repriză (Antonesei). Ilie a restabilit egalitatea în primele zece minute ale rundei secunde iar Humorul a câştigat meciul cu un gol din penalty în urma unei greşeli în compartimentul defensiv al fălticenenilor.

<strong>Şomuz:</strong> Vamanu – Furtună, Căeriu, Ştefăroi, Săvoaia, Antonesei, Cara, Handîc, Nichitoaia, Luţac. Ailincăi. Au mai intrat Aioanei, Vicu, Ilie şi Vişinar. Antr. Radu Anania.

Meciul de la Liteni a avut o cu totul altă partitură decât disputa de la mijlocul săptămânii, din Cupa României, când Preuteştiul s-a impus cu 5-0. De această dată oaspeţi s-au întrebuinţat serios pentru a obţine cele trei puncte. Unicul gol a fost înscris în prima repriză de Cătălin Vasiliu cu un şut de la 16 metri, după o incursiune a lui Crăciun, plecat cu mingea din propriul teren. De menţionat că Liteniul a beneficiat de un penalty, apărat de juniorul Bencef.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

<strong>Şomuzul:</strong> Bencef – Filip, Ungureanu, Botoşanu (Radu V.- r2), Constantin, Stanca, Bălău, Dragomir (Cozma – r2), Crăciun, Irimia (Simiraş – r2), C. Vasiliu.
<strong>Rezultatele etapei a 12-a</strong>

Viitorul Liteni – Şomuzul Preuteşti 0-1
Bucovina II Pojorâta – Bradul Putna 1-0
CS Gura Humorului – Şomuz Fălticeni 2-1
Ştiinţa Vicovu de Jos – Progresul Frătăuţii Vechi 1-1
Silva Udeşti – Moldova Drăguşeni 4-1
Victoria Vatra Moldoviţei – Avântul Volovăţ 4-1
Recolta Fîntînele – Viitorul Vereşti 1-1
Bucovina II Rădăuţi – Voinţa Stroieşti (amânat pentru data de 26 noiembrie)
Flacăra Vicovu de Jos – Zimbrul Siret 2-3

ȘTIRI