Preuteştiul şi-a păstrat poziţia secundă cu un gol în prelungiriSport

Preuteştiul şi-a păstrat poziţia secundă cu un gol în prelungiri

       Accesări: 73

Prima etapă a returului Ligii a IV-a a solicitat la maxim echipa de pe locul secund, Şomuzul Preuteşti. În ciuda faptului că au controlat jocul din primul până în ultimul minut, gazdele s-au văzut egalate de două ori pe tabela de marcaj de Recolta Fântânele.

Ungureanu a deschis scorul încă din minutul 9 cu un gol înscris cu capul după un corner, iar Cătălin Vasiliu a transformat un penalty obţinut imediat după pauză (min. 47). Oaspeţii au revenit în joc printr-un gol în minutul 51, şi au reuşit să egaleze cu 10 minute înainte de final dintr-un penalty contestat de gazde. Soarta partidei s-a decis tot de la punctul cu var, în minutul 92. Acelaşi Cătălin Vasiliu a marcat de la 11 metri după un henţ în careu.

„Am întâlnit o echipă masivă, care ne-a pus probleme chiar dacă am dominat jocul. Sunt sigur că Recolta Fântânele va face viaţă grea în acest retur şi altor echipe cu pretenţii din serie. Până la urmă este o victorie de moral pentru că ne aşteaptă un meci foarte dificil cu echipa secundă a Rădăuţiului”, ne-a declarat antrenorul Şomuzului, Cătălin Vasiliu.

Şomuzul: Bursuc – Ungureanu, Ailenei N., Irimia, Crăciun, Aioanei (67 Botoşanu – accidentat / 85 Chihaia), Bălău, Dragomir (38 Beclea), Clim (56 R. Vasiliu), C. Vasiliu, Simiraş.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI