Preutestiul castiga la Volovat si trece pe primul locSport

Preutestiul castiga la Volovat si trece pe primul loc

       Accesări: 91

Etapa a şaptea a adus schimbarea liderului în Liga a IV-a suceveană. Şomuzul Preuteşti a luptat pentru victorie şi a trecut pe primul loc, profitând de eşecul echipei din Fălticeni. Echipa din Preuteşti rămâne astfel singura echipă neînvinsă în campionat, având un punct avans faţă de Progresul Frătăuţii Vechi şi Şomuz Fălticeni.

Marcatori: Saftiuc (8 – pen.) / Cozma (30 – pen.), C. Vasiliu.

„În ciuda poziţiei din clasament Volovăţul a fost un adversar puternic. Din păcate au fost multe durităţi din partea acestei echipe. Am fost conduşi cu un gol dintr-un penalty despre care noi spunem că nu a existat, iar la faza care a dus la lovitura de pedeapsa acordata noua un jucător al gazdelor a scos mingea cu mâna de pe linia porţii primind doar cartonaş galben. Oricum, după pauză am dominat jocul şi am avut ocazii de gol inclusiv două bare. Am urcat pe primul loc dar urmează două meciuri grele, acasă cu Drăguşeniul şi apoi pe terenul celor din Frătăuţii Vechi”, ne-a declarat antrenorul-jucător Cătălin Vasiliu.

Şomuzul: Aaniţei – Filip, Simion, Constantin, Cozma, Fl. Ailenei, Dragomir (C. Vasiliu – r.2), Irimia, Crăciun (Botoşanu – r.2), Simiraş (Maftei – r.2), Beclea (V. Alexandru). Antrenor – Cătălin Vasiliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Într-un alt meci important pentru configuraţia clasamentului în partea superioară, Moldova Drăguşeni a întâlnit pe teren propriu fosta campioană Bradul Putna. Oaspeţii au condus cu 1-0, dar gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90 prin Trofin. Meciul a fost suspendat în prelungiri, minutul 92, când suporterii Drăguşeniului au pătruns pe teren după o situaţie în care centralul partidei a dat fault în atac la portarul gazdelor iar tuşierul a acordat gol pentru oaspeţi.

Rezultatele etapei: 

Recolta Fântânele – Viitorul Liteni 1-3

Bucovina 2 Milişăuţi – Victoria Vatra Moldoviţei 4-0

Flacăra Vicovu de Jos – Silva Udeşti 2-4

Zimbrul Siret – Ştiinţa Vicovu de Sus 1-1

Voinţa Stroieşti – CS Gura Humorului 2-5

Viitorul Vereşti – Bucovina 2 Ciocăneşti 1-3

Avântul Volovăţ – Şomuzul Preuteşti 1-2

Moldova Drăguşeni – Bradul Putna 1-1

*meci întrerupt în minutul 92

Progresul Frătăuţii Vechi – Şomuz Fălticeni 5-1

Clasament: 1. Şomuzul Preuteşti – 19p. / 2. Progresul Frătăuţii Vechi – 18p. / 3. Şomuz Fălticeni – 18p. / …/ 14. Moldova Drăguşeni – 5p./ 15. Recolta Fântânele – 4p. / 16. Flacăra Vic. de Jos – 1p./ 17. Avântul Volovăţ – 1p. / 18. Voinţa Stroieşti – 0p.

ȘTIRI