Prețuri mai mici la patinoarul din Fălticeni: Tarife reduse la jumătate pentru copiii cu vârsta până la 14 aniActualitate

Prețuri mai mici la patinoarul din Fălticeni: Tarife reduse la jumătate pentru copiii cu vârsta până la 14 ani

       Accesări: 1796

Vești foarte bune pentru iubitorii patinajului. Începând cu jumătatea lunii ianuarie prețurile la patinoarul din Fălticeni sunt mai mici. Ajustarea tarifelor este valabilă doar pentru elevii cu vârsta până la 14 ani, adică pentru copiii de grădiniță, din ciclul primar și gimnazial.

Aceștia vor plăti cu 50% mai puțin față de prețurile inițiale.

Mai precis pentru închirierea unei perechi de patine vor cheltui 5 lei, aceeași sumă fiind necesară pentru plata biletului de intrare pe patinoar. Tot 5 lei va costa și închirierea unui pinguin pentru cei începători.

Pentru elevii peste 14 ani, dar și pentru adulți tarifele rămân neschimbate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Tarifele de acces pe patinoar se ieftinesc începând de acum. Am redus rețurile la jumătate pentru toți copiii și elevii cu vârsta până la 14 ani.”, ne-a spus Mihai Lichiardopol, proprietarul patinoarului artificial. ”Este un gest firesc pe care îl facem după anul nou și care cred că va fi bine primit de copii.”

Prețul redus se va menține până la închiderea patinoarului, pe 28 februarie 2017.

Omul de afaceri botoșănean susține că decizia s-a luat de comun acord cu primarul Cătălin Coman. Edilul municipalității spune că dorește să încurajeze copiii să practice acest sport în aer liber, pentru că mișcarea este sănătate.

 

Mihai Lichiardopol mai spune că această ajustare de tarif vine și datorită faptului că după sărbători bugetul unei familii este mai sărac, iar părinții poate nu mai au aceeași tragere de inimă.

Prin reducerea prețurilor la patinoar se dorește atragerea publicului tânăr, din municipiu dar și din localitățile apropiate, în număr cât mai mare.

Programul s-a modificat între timp, accesul pe suprafața de gheață fiind posibil între orele 12 și 21.30. La fel ca și în luna decembrie, timpul unei ședințe de patinaj este de 90 de minute.

ȘTIRI