Președintele Federației Române de Fotbal s-a întâlnit la Fălticeni cu juniorii și antrenorii echipei locale Foresta 2016Exclusiv

Președintele Federației Române de Fotbal s-a întâlnit la Fălticeni cu juniorii și antrenorii echipei locale Foresta 2016

       Accesări: 886

Apariție surpriză pe terenul de joc. Cei mai mici practicanți ai fotbalului competițional din municipiu au avut ieri parte de vizita unui oaspete important. Juniorii de la Foresta Fălticeni 2016 au făcut cunoștință pentru prima dată cu Răzvan Burleanu, omul care conduce destinele celui mai iubit sport din România.

Președintele Federației Române de Fotbal s-a aflat duminică după-amiază la Fălticeni, la invitația antrenorilor clubului înființat cu doar trei luni în urmă.

El a asistat la antrenamentul seriei de jucători cu vârste între 5 și 7 ani, antrenament desfășurat pe terenul cu gazon artificial de la Complexul de Agrement ”Nada Florilor”.

Antrenorii echipei au vorbit cu Răzvan Burleanu despre planurilor lor de viitor ale echipei, dar și despre inerentele probleme de început. Ei au subliniat deschiderea autorităților locale față de acest proiect, dar și despre rolul activ al părinților în susținerea copiilor pentru a practica fotbalul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Liderul FRF nu este la prima sa vizită la Fălticeni, în urmă cu numai an el venea la Fălticeni pentru a se întâlni cu tinerele jucătoarele de la C.S. Armonia.

”Mă bucur să fiu aici alături de acești inimoși sportivi. Am revenit cu plăcere, la Fălticeni, cred că acum un an zile în urmă am fost aici când am vizitat echipa de fete Armonia, un proiect frumos pe care îl apreciez.”, ne-a declarat în exclusivitate Răzvan Burleanu, președintele FRF. ”Sunt din nou în orașul dumneavoastră pentru că avem parte de o inițiativă foarte, foarte frumoasă, și pot să vă spun că am văzut, astăzi, pe cei mai mici copii din cadrul acestui club Foresta Fălticeni. Sunt copii de 6-7 ani, unii chiar mai mici, ceea ce înseamnă că la Fălticeni există premisele de renaștere a fotbalului real. Până la urmă aceasta este fața frumoasă a fotbalului, atunci când vezi terenurile pline de copii.”

În timpul vizitei președintele Răzvan Burleanu s-a întreținut și cu primarul Cătălin Coman, tema discuțiilor fiind implicarea autorităților locale în susținerea sportului și, în special, pe activitățile fotbalistice. Edilul i-a prezentat investițiile făcute de Primăria Fălticeni pentru modernizarea obiectivelor cu caracter sportiv și dezvoltarea de noi facilități pentru practicarea sporturilor de masă și celor de nivel competițional.

Timp de 90 de minute au fost purtate discuții cu antrenorul Andrei Aileni și colegii acestuia, președintele FRF apreciind proiectul demarat la Fălticeni.

”Am fost curios să aflu cum a apărut acest proiect Foresta Fălticeni 2016. Astfel de inițiative îmi sunt foarte dragi pentru că echipe în care ai copii de 5-6 ani, care joacă fotbal, trebuie susținute.”, ne-a spus Răzvan Burleanu. ”Atât timp cât vezi aici entuziasm, dăruire și muncă, sigur că proiecte ca cel de aici trebuie încurajate pe mai departe.”

El s-a declarat impresionat, la modul cel mai plăcut, de activitatea fotbalistică și de suflul nou pe care îl primește fotbalul la Fălticeni prin pepiniera de jucători pregătită de cei cinci antrenori.

La finalul întâlnirii, Andrei Aileni i-a dăruit președintelui FRF,  o plachetă cu numele și sigla echipei Foresta Fălticeni 2016 cât și un tricou cu numărul 10 pe care scria BURLEANU.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI