Președintele AJF Suceava dezaprobă violențele de la LiteniSport

Președintele AJF Suceava dezaprobă violențele de la Liteni

       Accesări: 600

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a reacționat după incidentele care s-au produs duminică, 6 mai 2018, în timpul disputării partidei dintre Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești, contând pentru etapa a 20-a, în Liga a 4-a Interconti.

După cum v-am informat, în minutul 70 al partidei, după un fault în care a fost implicat jucătorul Andrei Aileni, de la Șomuzul Preutești, acesta a fost lovit de mai mulți jucători ai echipei gazdă (potrivit relatării oferite de oficialii echipei Șomuzul Preutești).

Citește: Șomuzul Preutești își caută dreptatea la Comisia de disciplină 

Președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, ne-a declarat că dezaprobă în totalitate astfel de manifestări pe stadioanele din competițiile județene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„În astfel de situații, regulamentul este singura armă pe care o avem împotriva celor care nu înțeleg că violențele nu-și au locul în competițiile sportive. Dezapob în totalitate ceea ce s-a întâmplat duminică și vom milita în continuare pentru fair-play. Am discutat și cu oficialii celor de la Liteni, care regretă la rândul lor cele întâmplate. Comisia de disciplină va analiza cazul și va lua măsurile care se impun. Mă gândesc să avem o discuție cu toții conducătorii echipelor înscrise în competițiile județene, să stabilim de comun acord un set de măsuri care să fie asumate și respectate de toată lumea. Poate regulamentul actual are nevoie de îmbunătățiri, astfel încât să nu mai avem cazuri de violență pe stadioane”, a declarat Ciprian Anton pentru Cronica de Fălticeni.

 

ȘTIRI