Preșcolarii din Fălticeni învață să dăruiascăEducație

Preșcolarii din Fălticeni învață să dăruiască

       Accesări: 419

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, în săptămâna 20 – 24 noiembrie 2017, s-a desfășurat campania socială ”Săptămâna legumelor și fructelor donate”.

“Într-o lume tot mai bulversată de problemele mari și de cele mărunte, o lume în care cu ușurință putem să ne îndepărtăm de adevăratele valori umane, revigorarea spiritului civic şi a mentalităţilor comunitare s-a exprimat vizibil în solidaritatea si generozitatea  copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit Pinocchio Fălticeni”, ne-a declarat profesoara Adriana Samson, directorul coordonator al grădinițelor cu program prelungit din Fălticeni

Copiii, părinții și cadrele didactice s-au implicat în acțiuni de voluntariat. Au fost colectate fructe, care au fost donate asistaților de la Căminul de bătrâni Buciumeni, din incinta Mănăstirii ”Sfântul Gheorghe” din Fălticeni.

“Copiii au trăit emoții și satisfacții în interacțiunea cu bătrânii, ceea ce a confirmat că formarea și dezvoltarea comportamențelor prosociale de la cele mai fragede vârste sunt benefice pentru viitorul adult”, a concluzionat Adriana Samson.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI