Preșcolarii de la Pinocchio au mers cu daruri și colinde la Așezământul Sfântul AndreiEducație

Preșcolarii de la Pinocchio au mers cu daruri și colinde la Așezământul Sfântul Andrei

       Accesări: 107

Preșcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit ”Pinocchio” Fălticeni  au reușit să aducă bucurie în sufletul bătrânilor  de la Așezământul de asistență socială ”Sfântul Andrei” , aflat în incinta  Parohiei ”Sfântul Andrei” Fălticeni, făcându-i să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Copiii au fost întâmpinați cu bucurie duhovnicească de către preoții Gheorghe și Alexandru Lungu.

Cei mici au adus cu ei colinde şi cadouri, pe care le-au dăruit din suflet bunicilor. Prin această acţiune, preşcolarii învață să devină toleranți, solidari, iubitori față de bătrâni, cultivându-și comportamentul empatic, moral-religios, precum și spiritul de voluntariat față de cei aflți în situații dezavantajate.

Acțiunea face parte din proiectul socio-educațional județean ”O lume a prieteniei”, cu subproiectul ”Săptămâna omeniei”.

În cadrul aceluiași proiect copiii de la grădinița ”Pinocchio” s-au implicat în proiectul ”Shoe Box 2015”, dăruind cadouri copiilor aflați în dificultate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Le mulțumesc părinților şi copiilor pentru implicare, pentru gestul nobil pe care l-au făcut pentru bătrâni, pentru copii, urându-le tuturor sărbători binecuvântate”, a declarat prof. Adriana Samson, directorul grădiniței.

ȘTIRI