Preșcolarii de la GPP „Dumbrava Minunată” au oferit mărțișoare și alimente la Așezământul social „Sfântul Andrei”Educație

Preșcolarii de la GPP „Dumbrava Minunată” au oferit mărțișoare și alimente la Așezământul social „Sfântul Andrei”

       Accesări: 463

Sunt învățați de mici să făurească fapte bune. La cumpăna dintre iarna și primăvara calendaristică, princhindeii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” au fost implicați într-o acțiune în care au pus suflet și pasiune. Sprijiniți de cadrele didactice și părinți, micuții au reșit să confecționeze manual mărțișoare din hârtii pe care mai apoi le-au dăruit.

Activitatea face parte dintr-un proiect al cărui scop a fost oferirea produselor în instituțiile publice și private.

Copilașii de grădiniță au confecționat zeci de mărțișoare colorate pe care le-au oferit la 1 martie angajatelor băncii BCR Fălticeni și fabricii Motexco.

În cadrul aceleiași acțiuni, profesorii și părinții au inițiat un demers caritabil. La grupe au fost strânse alimente de bază precum ulei, zahăr, orez și făină, iar cu ajutorul sumelor donate de către familii au fost realizate mai multe pachete ce au constat în fructe, halva, tocană de legume și alte produse de post.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Toate acestea au fost donate celor 24 de bătrâni de la Așezământul social ortodox „Sfântul Andrei” păstorit de preotul Constantin Lungu.

Întâlnirea dintre generații a fost una emoționantă. Micuții de la GPP „Dumbrava Minunată” le-au dăruit bunicilor de la așezământ mărțișoarele împreună cu un zâmbet, în timp ce părinții au oferit alimentele strânse pentru cei în vârstă,

Au participat 80 de preșcolari și 8 cadre didactice, precum și parintii care au asigurat deplasarea preșcolarilor.

Acțiunea de la G.P.P. „Dumbrava Minunată” s-a derulat în cadrul campaniei județene „Un gând bun de mărțișor” în perioada 24 februarie -1 martie 2018.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI