Preotul Liviu Mihăilă este noul candidat PNL la Primăria Fălticeni. El și-a depus adeziunea recentAlegeri Locale

Preotul Liviu Mihăilă este noul candidat PNL la Primăria Fălticeni. El și-a depus adeziunea recent

       Accesări: 2601

Răsturnare de situație. PNL are de astăzi un nou candidat la Primăria Fălticeni. Liberalii l-au desemnat pe preotul Liviu Mihăilă drept persoana care intră în cursa pentru funcția de edil al municipalității la alegerile locale din iunie 2016.

Proaspătul candidat nu este membru PNL, iar potrivit unor surse din interior numirea acestuia ar fi fost parafată încă de sâmbăta trecută. Până la această dată, Gheorghe Aldea era candidatul PNL la Primăria Fălticeni, anunțat oficial în octombrie 2015.

Aldea nu a dorit să comenteze decizia înlocuirii sale, afirmând în schimb că soluția actuală este preferată de colegii din biroul local.

Potrivit liderului Gabriel Moroșanu, preotul Liviu Mihăilă este membru foarte proaspăt al PNL. Adeziunea și-a depus-o în urmă cu câteva zile la sediul organizației județene PNL Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Decizia schimbării candidatului s-a luat în această după-amiază la ora 17, în cadrul unei întruniri la sediul organizației locale PNL Fălticeni, ședința fiind prezidată de Gheorghe Flutur.

Liderul organizației județene și-a exprimat convingerea că noul candidat este alegerea potrivită pentru municipiul Fălticeni.

Liviu Mihăilă este preot paroh al Bisericii „Sf. Nicolae” din satul Hreațca, președinte al Asociației Fălticeni Cultural, dar și președintele organizației județene ANRM (Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei).

Potrivit fostului primar Vasile Tofan, decizia luată astăzi, de ultim moment, este o decizie șoc, dar care reprezintă o carte câștigătoare. El mai spune că preotul Liviu Mihăilă este omul potrivit care poate să aducă un suflu proaspăt în administrația municipiului Fălticeni.

 

ȘTIRI