Premiu național pentru Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” la Concursul “Știu și aplic”Educație

Premiu național pentru Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” la Concursul “Știu și aplic”

       Accesări: 528

Eleviii Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni au adus şcolii un nou premiu naţional.

În perioada 26 mai – 28 mai 2017, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi s-a desfășurat etapa națională a Concursului „Știu și aplic” – Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii!, ne-a informat prof. dr. Mariana-Silvia Ţuca, directorul adjunct al colegiului.

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, a obținut premiul III pe filiera teoretică / ciclul inferior, cu echipa formată din elevele Burlacu Valentina Ionela și Cojocariu Paula, coordonate de profesor Mioara Pădurariu.

Acest rezultat se datorează pregătirii temeinice şi perseverente, atât al elevelor cât și a profesorului coordonator și completează lista reușitelor din Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Concursul a fost organizat pentru a cincea oară la nivel naţional, în judeţul Iaşi, cu scopul promovării în rândul tineretului a disciplinei „Securitate şi sănătate în muncă” (prevenirea accidentelor de muncă în rândul tinerilor).

La organizarea concursului au colaborat specialiştii din cadrul Inspecţiei Muncii, Inspectoratelor Teritoriale de Muncă, Inspectoratelor Şcolare Judeţene, Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi – Facultatea de Construcţii de Maşini și Management Industrial.

Foto – Arhivă

ȘTIRI