Premii Alevia oferite pentru 100 de profesori merituoși și elevi olimpici ai Colegiului Național „Nicu Gane”Educație

Premii Alevia oferite pentru 100 de profesori merituoși și elevi olimpici ai Colegiului Național „Nicu Gane”

       Accesări: 1222

Educația este în centrul atenției unei importante mărci de talie națională. Alevia continuă acțiunea de premiere a elevilor merituoși și a profesorilor din Fălticeni care s-au remarcat în activitatea didactică. La început de an școlar, reprezentanții companiei au fost prezenți la Colegiul Național „Nicu Gane”.

Premiile au fost înmânate în cadrul festivității de deschidere a noului an școlar, la care au participat directoarea Cristina Nechifor, directorul adjunct Laurențiu Tomescu, primarul Cătălin Coman, deputatul Alexandru Rădulescu, inspectori din cadrul ISJ Suceava și reprezentanta consiliului elevilor, Lavinia Vultur.

80 de profesori ai colegiului fălticenean au primit pachete cu produse din gama Alevia, cât și „Cartea Bucuriei”, un dialog cu Dalai Lama şi Arhiepiscopul Desmond Tutu, ambii laureaţi ai Premiului Nobel pentru Pace.

Alți 25 de olimpici au fost răsplătiți cu aceleași premii ce poartă marca producătorului de suplimente nutritive, ceaiuri și creme din Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru că susține nu doar educația, ci și mișcarea, Alevia a oferit șase biciclete mountainbike Rockrider elevilor cu cele mai bune rezultate la învățătură.

La jumătatea lunii iunie, în ultima zi de școală, compania a premiat 40 de cadre didactice și 25 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” pentru rezultatele obținute în anul școlar 2018-2019.

Campania de premiere are rolul de a oferi un plus de motivație pentru cei care fac performanță în educație, dar în același timp oglindește dorința de implicare în comunitatea locală.

Alevia, producătorul de suplimente alimentare şi ceaiuri, firmă cu capital privat integral românesc, se află printre primii trei cei mai mari angajatori din mediul privat, la nivelul municipiului Fălticeni.

Anul acesta compania, fondată și controlată de medicul Florin Mitocaru, fost elev al Școlii „Mihail Sadoveanu” și al Colegiului „Nicu Gane”, a împlinit 25 de ani de activitate.

Pe lângă acțiunile derulate în domeniul educației, Alevia desfășoară și programe de responsabilitate socială prin care oferă suplimente alimentare la centrele de bătrâni și copii din Fălticeni.

ȘTIRI