Premii pentru juniorii tenismeni din Fălticeni la turneele organizate la Iași, Brașov și MamaiaSport

Premii pentru juniorii tenismeni din Fălticeni la turneele organizate la Iași, Brașov și Mamaia

       Accesări: 472

Încă cinci medalii și-au adăugat în palmares micii tenismeni care se pregătesc în cadrul secției de tenis a clubului „Nada Florilor” Fălticeni.

Premiile au fost obținute în turnee organizate la Iași, Brașov și Mamaia, turnee organizate atât în sistemul Tenis10 FRT cât și Tenis10 MPG.

La Iași, fălticenenii au ocupat podiumul la Nivelul Roșu (copii de 8 ani): Locul 1 – Dumitru Ana Maria, Locul 2 – Andrei Iustin, Locul 3 – Dumitru David.

Pe primul loc s-a clasat și Arcip David, într-un turneu organizat la Brașov.

O clasare pe locul 2 a obținut și Avrămia Darius, la un turneu organizat la Mamaia (Nivelul portocaliu).

“Mare bucurie pentru clubul nostru, să avem, până acum, doi copii calificați la Turneul Campionilor (Dumitru Ana Maria și Arcip David). Sperăm să avem și mai mulți, pentru că nivelul de pregătire la care au ajuns acesți minunați copii îi recomandă pentru rezultate și mai bune. Dăruirea și ambiția cu care se pregătesc la antrenamente îmi dau speranțe că în următorii ani vom avea plăcerea să urmărim tenis de calitate superioară oferit de micuțele talente fălticenene”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Sportivii din Fălticeni vor fi prezenți în următoarele zile la alte trei turnee: Bacău (29 iulie), Iași (30 iulie), Comănești (5 august).

ȘTIRI