Premii naţionale pentru ecologiştii de la Şcoala „Mihail Sadoveanu”Educație

Premii naţionale pentru ecologiştii de la Şcoala „Mihail Sadoveanu”

       Accesări: 71

La începutul lunii decembrie au fost anunţate premiile campaniei naţionale Fii ecomagnific! Colectează selectiv, organizată în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2014 de Ecologic 3R, operator economic naţional implicat în managementul integrat al deşeurilor.

În această campanie a fost prezentă şi Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, prin elevii clasei a V-a,diriginte, profesor Cristina Crăciun. „Elevii noştri au au colectat selectiv deşeuri de ambalaje, pe care le-au depozitat în pubele speciale, aduse de organizatori.

Regulamentul prevedea, de asemenea, trimiterea, în format electronic, a maxim 5 lucrări, selecţionate la nivelul şcolii, pentru cele două secţiuni: Compuneri şi poezii şi Desene”, ne-a informat consilierul educativ al şcolii, prof. Cristina Stoleriu.

 Lucrările trimise de la Fălticeni au fost postate pe site-ul campaniei, pentru a primi voturi din partea vizitatorilor, voturi care au constituit 50% din decizia finală a premierii, celelalte 50 de procente aparţinând juriului format din membrii echipei Ecologic 3R.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La finalul concursului, şcoala noastră a obţinut un premiu II şi un premiu III la secţiunea Poezie şi compuneri şi un premiu II şi un premiu III la secţiunea Desene.

Aceste premii au constat în câte un rucsac complet echipat de şcoală pentru premiul al II-lea şi în câte un set Ecologic 3R pentru premiul al III-lea. La nivel naţional s-au acordat 5 premii II şi 15 premii III, dintre care 4 au ajuns la noi. Suntem tare mândri de asta”, a precizat prof. Cristina Stoleriu.

ȘTIRI