Premieră la Fălticeni: Panou pentru pasionaţii de căţărăriSport

Premieră la Fălticeni: Panou pentru pasionaţii de căţărări

       Accesări: 188

panou_de_catarat_la_falticeniMiercuri, 20 mai, la Fălticeni, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”, a fost inaugurat un panou pentru căţărări.

CTMB Fun se doreşte a fi un punct de atracţie pentru pasionaţii acestui sport. Iniţiativa aparţine unui grup de căţărători din Fălticeni şi împrejurimi.

La finalizare, panoul va avea trei sectoare, după deschiderea cărora suprafaţa căţărabilă totala va fi de circa 75 mp şi va fi compusă din 40 mp pentru escaladă şi 35 mp pentru bouldering.

„Panoul de căţărat va fi destinat publicului larg, cu un mare accent pe extinderea comunităţii din zonă. Vrem să demarăm campanii de popularizare a acestui sport şi printre copii, existând gratuităţi şi discount-uri foarte mari pentru categoriile mici de vârstă şi pentru copiii şi tinerii defavorizati. Astfel fiecare va avea posibilitatea să descopere în sine pasiunea pentru căţărat, munte şi un mod de viaţă activ. Vrem ca panoul să devină locul de întâlnire a comunităţii outdoor din zonă şi să fie un instrument de extindere a acestei comunităţi”, precizează iniţiatorii proiectului pe site-ul creştemidei.ro.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI