Premieră în fotbalul fălticenean – Un atacant de culoare a jucat o repriză pentru Șomuz FălticeniSport

Premieră în fotbalul fălticenean – Un atacant de culoare a jucat o repriză pentru Șomuz Fălticeni

       Accesări: 526

Șomuz Fălticeni specialista rezultatelor de 2-1 în jocurile amicale

În această după-amiază, Șomuz Fălticeni a avut programat un nou joc de pregătire în perspectiva returului Ligii a IV-a. Fălticenenii s-au deplasat la Suceava pentru amicalul (retur) cu LPS Suceava. Fălticeniul a bifat a patra victorie cu 2-1 în jocurile test. Pentru Șomuz au marcat Lucian Plăcintă și Eusebiu Mercaș.

Antrenorul Radu Anania a avut la dispoziție 22 de jucători, între aceștia două noutăți, suceveanul Lucian Plăcintă și un jucător de culoare, ganezul Agbleta Francis.

francis_agbleta_2Șomuz: Pavel – Furtună, Breniuc, Neagoe, Plăcintă, Zaremba, Nechitoaia, Antonesei, Gliz, Ionesi, Agbleta.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În repriza a doua au jucat: Țepeș, Seliuc, Vișinar, Corlan, Lipan, Martin, Alexandru C., Cutaș, Mercaș, Ștefăroi, Papaghiuc.

Agbleta (27 de ani) evoluează în fotbalul românesc de 7 ani, perioadă în care a fost component al unor echipe din ligile a III-a și a II-a: FCM Târgovişte, Oţelul II Galaţi, Politehnica Galaţi, Olimpia Râmnicu Sărat, Bucovina Rădăuţi, FC Olt Slatina şi Dacia Unirea Brăila. Ganezul, care joacă pe postul de atacant, a fost coleg la Bucovina Rădăuți cu alți doi jucători care se pregătesc cu echipa din Fălticeni: Tudor Zaremba și Iulian Ionesi.

 

 

ȘTIRI