Prefectura Suceava verifică în următoarele două săptămâni modul în care primăriile s-au pregătit pentru sezonul receActualitate

Prefectura Suceava verifică în următoarele două săptămâni modul în care primăriile s-au pregătit pentru sezonul rece

       Accesări: 577

Instituția Prefectului – Județul Suceava a emis luni, 30 octombrie 2017, un ordin prin care au fost constituite comisii interinstituționale pentru verificarea dotării administrației publice locale, cu mijloace de intervenție pe drumurile publice din administrare, în sezonul de iarnă 2017-2018.

Activitatea de verificare se desfășoară în perioada 30 octombrie – 15 noiembrie 2017. Primele verificări au loc în zona de munte a județului Suceava.

Vor fi urmărite aspecte care țin de asigurarea stocurilor de antiderapant și combustibil, existența utilajelor de intervenție, dar și încheierea  contractelor de deszăpezire.

Comisiile sunt coordonate de reprezentanți ai Instituției Prefectului și au în componență reprezentanți de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bucovina Suceava, Inspectoratul Județean de Poliție Suceava și primarii celor 114 unități administrative.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Urmare a manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, în ultimele 24 de ore au fost semnalate efecte și la nivelul unor localități din zona de munte a județului Suceava, cele mai multe privind blocarea căilor rutiere din cauza căderii unor arbori pe carosabil și lipsa energiei electrice.

ȘTIRI