Prefectul Sucevei organizează audiențe pentru locuitorii zonei Fălticeni. Audiențele se țin vineri la sediul Primăriei FălticeniActualitate

Prefectul Sucevei organizează audiențe pentru locuitorii zonei Fălticeni. Audiențele se țin vineri la sediul Primăriei Fălticeni

       Accesări: 515

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava organizează, începând din această lună, audiențe în teritoriu.

Prima acțiune de acest fel va avea loc vineri, 16 iunie, de la ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Fălticeni. Sunt așteptați cetățenii din unitățile administrativ teritoriale ale zonei Fălticeni.

Scopul acestora este asigurarea accesului gratuit la informaţie atât din domeniul administraţiei locale cât şi din alte domenii de activitate precum și scurtarea timpului şi a efortului depus de cetăţean pentru rezolvarea unor probleme personale sau de grup, se arată într-un comunicat al instituției.

La aceste activităţi participă, alături de Mirela Elena Adomnicăi – Prefectul județului, specialişti din cadrul instituţiei din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cererile de audientă au fost centralizate în această săptămână, 12-15 iunie, la compartimentul relații publice din cadrul prefecturii.

Primarul Cătălin Coman a declarat că susține inițiativa Prefecturii Suceava. El a dat asigurări că Primăria Fălticeni va asigura toate condițiile necesare pentru desfășurarea audiențelor de vineri, 16 iunie.

ȘTIRI