Prefectul Mirela Adomnicăi în inspecție pe drumurile naționale din județul SuceavaActualitate

Prefectul Mirela Adomnicăi în inspecție pe drumurile naționale din județul Suceava

       Accesări: 314

După problemele semnalate dimineață, din cauza zăpezii și a gheții, pe porțiuni ale DN2 și DN 17, Prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi,  a  inspectat, la orele  prânzului, porțiuni din drumurile naționale aflate în aria de competență a secțiilor de Drumuri Naționale  Suceava și Câmpulung.

Inspecția s-a desfășurat pe DN2, de la Suceava spre Fălticeni, și DN 17, Suceava-Păltinoasa.

“La ora  verificării în teren, drumurile naționale erau la negru, în general, mai puțin DN 17A, unde se circula în condiții de zăpadă  frământată pe porțiunea de drum care merge spre Palma, pe  drumurile care leagă  Vicovu de Sus de  Vicovu de Jos, și Marginea –Păltinoasa.  Prefectul județului  Suceava a spus  că, la această oră,  pe drumurile aparținând de SDN Suceava se circulă  la negru,  doar pe alocuri circulația fiind  îngreunată.  “Suntem mereu în legătură cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, pentru refacerea stocurilor de antiderapant, cantitatea de antiderapant fiind suplimentată, prin act adițional,  cu circa 3000 de tone”, a declarat prefectul Mirela Elena Adomnicăi.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Biroul de Presă al Instituției Prefectului-Județul Suceava, pe parcursul nopții de duminică spre luni, s-a intervenit pe drumurile naționale cu  circa 60 de utilaje, peste  700 tone de sare,  peste   15 tone de clorură de calciu și 6,5 tone de produs  ecologic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Deși nu s-a primit avertizare meteo Cod galben de ninsori viscolite, condițiile meteo în județul Suceava au fost specifice Codului galben.

ȘTIRI