Posturile de conducere în învăţământul fălticenean sunt scoase la concursLocal

Posturile de conducere în învăţământul fălticenean sunt scoase la concurs

       Accesări: 1024

Inspectoratul Școlar Suceava organizează începând de astăzi, 12 septembrie, până pe data de 16 decembrie, concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Suceava.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, sunt vizate 213 posturi de director şi 70 posturi de directori adjuncți.

În Fălticeni sunt vizate 11 posturi de director şi 8 posturi de director adjunct la: Clubul Copiilor (postul de director), Colegiul “Vasile Lovinescu” (postul de director şi două posture de adjunct), Colegiul Naţional “Nicu Gane” (postul de director şi un post de adjunct), Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” (postul de director şi două posture de adjunct), Şcoala Gimnazială “Al. I. Cuza” (postul de director),  Şcoala Gimnazială “Ion Irimescu” (postul de director şi un post de adjunct), Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” (postul de director şi un post de adjunct), Şcoala Gimnazială “Ioan Ciurea” (postul de director), Grădiniţa Voinicelul (postul de director), Grădiniţa “Pinocchio” (postul de director) şi Grădiniţa Specială (postul de director).

Se organizează concurs pentru posturi de conducere şi la 22 de şcoli din localităţi învecinate (Dolhasca, Buneşti, Pleşeşti, Dolheştii Mari, Rădăşeni, Fântâna Mare, Drăguşeni, Mălini, Baia, Boroaia, Cornu Luncii, Găineşti, Gulia, Hârtop, Herla, Horodniceni, Bogdăneşti, Vadu Moldovei, Baia, Oniceni, Preuteşti şi Rîşca).

Dosarele candidaților se depun electronic în perioada 12 septembrie – 2 octombrie 2016, conform Procedurii de înscriere electronică a candidaților pentru ocuparea funcțiilor vacante de director / director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, care va fi disponibilă pe site-ul inspectoratului școlar județean www.isj.sv.edu.ro.

Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie 2016.

Probele de interviu și evaluare a curriculum-ului vitae se vor desfășura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2016 în locațiile stabilite de inspectoratul școlar.

Metodologia de concurs, bibliografia-cadru pentru concurs, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, lista funcțiilor vacante și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afişează la sediul și pe site-ul inspectoratului școlar.

ȘTIRI