Pompierii suceveni in finala nationala a Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de UrgentaActualitate

Pompierii suceveni in finala nationala a Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta

       Accesări: 74

În perioada 26 – 29 august 2014 s-a desfăşurat etapa naţională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie organizată anul acesta de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, la care au participat cele mai bune 12 loturi sportive din cele 42 de inspectorate din ţară, respectiv Bucureşti, Bacău, Bihor, Botoşani, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Neamţ, Sibiu, Suceava şi Tulcea.
Probele de concurs au fost Scara de fereastră, Ştafeta 4 x 100 de metri, Pista cu obstacole pe 100 de metri şi Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă
Lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a obţinut o medalie de aur, locul I la proba Scara de fereastră – individual, prin plutonierul major Radu Cîrnu, şi s-a clasat pe locul al III-lea – pe echipe, la aceeaşi probă.
În final, pompierii militari suceveni s-au clasat pe locul VII în clasamentul general, menţinându-se în elita Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din România.
Echipa pompierilor militari suceveni a fost condusă de locotenent-colonel Marius Tăuteanu şi i-a avut în componenţă pe maior Sorin Baciu (antrenor), plutonier major Radu Cîrnu, plutonier major Sergiu Avasiloaie, plutonier Cătălin Chiriluş, plutonier Robert Irimia, sergent major Mugurel Corduş, plutonier Dumitru Dranca, plutonier Stephan Stan, sergent major Pamfil Cicşa, sergent major Andrei Petriceanu şi plutonier Irinel Costea.

ȘTIRI