Pompierii Detașamentului Fălticeni au obținut locul II la concursul de minifotbal „Cupa Protecției Civile”Sport

Pompierii Detașamentului Fălticeni au obținut locul II la concursul de minifotbal „Cupa Protecției Civile”

       Accesări: 758

Premiați pentru performanță pe teren. Pompierii Detașamentului Fălticeni au demonstrat că sunt buni nu numai la intervenții în situații de urgență ci și la minifotbal. Aceștia au obținut locul secund în competiția județeană „Cupa Protecției Civile”, organizată recent la Suceava.

Zece echipe s-au înscris la concurs, fiecare dintre combatante încercând să îşi demonstreze abilitățile în sportul cu balonul rotund.

Lotul pompierilor fălticeneni a fost format din 9 jucători care au evoluat în prezența maiorului Sorin Sauciuc, noul comandant al Detașamentului de Pompieri Fălticeni. Locul II în competiție reprezintă un rezultat foarte bun, ținând cont că și de faptul că echipa s-a format cu doar câteva zile înainte de începerea concursului

Câștigătorii întrecerii sportive au fost pompierii Detaşamentului Suceava. Locul III a revenit pompierilor de la Garda de Intervenție Gura Humorului.

Premiile au fost înmânate de generalul de brigadă Ion Burlui.

Cupa Protecției Civile s-a desfășurat ieri, 24 februarie, pe terenul de sport al Detaşamentului Suceava. Au participat pompierii militari din subunităţile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Siret, Solca, Vatra Dornei şi Vicovu de Sus.

ȘTIRI