Pompierii au câştigat Cupa cartierelorSport

Pompierii au câştigat Cupa cartierelor

       Accesări: 99

Echipa Pompierii 2 a câştigat ediţia a cincea a Cupei cartierelor, competiţie organizată la Fălticeni de Primăria Fălticeni, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava şi Clubul Sportiv “Nada Florilor”.

Semifinalele şi meciurile pentru stabilirea podiumului s-au disputat în această dimineaţă pe Stadionul Tineretului. Meciurile s-au disputat pe durata a două reprize de 20 de minute. Arbitri: Marcel Irimie şi Alexandru Blanaru.

Semifinale: Costy Romi – Pompierii.2 0-4 / FC Suferinţa – FC Bermas 1-9

Finala mică: Costy Romi – FC Suferinţa 4-2

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Finala mare: Pompierii.2 – FC Bermas 2-2 (5-4 la loviturile de departajare)

Pentru pompieri a fost a treia încercare la Cupa cartierelor. Pe lângă amatori, competiţia a adunat la start şi jucători care evoluează în ligile a III a şi a IV a.

La festivitatea de premiere au participat: primarul Cătălin Coman, directorul DJTS Suceava – Cristi Bărculescu, Mihai Androhovici – vicepreşedinte al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi.

Toate cele 12 echipe participante la ediţia din acest an a Cupei cartierelor au primit câte o minge şi diplome. Primele patru clasate au primit în plus cupe şi premii financiare: locul 1- 600 de lei (la care se adaugă tricouri pentru membrii echipei), locul 2 – 500 de lei, locul 3 -400 de lei, locul 4 – 300 de lei.

ȘTIRI