Polițistul Cristinel Miron plasat în arest la domiciliu: Șeful de la Ordine Publică va fi supravegheat de Biroul Investigaţii CriminaleActualitate

Polițistul Cristinel Miron plasat în arest la domiciliu: Șeful de la Ordine Publică va fi supravegheat de Biroul Investigaţii Criminale

       Accesări: 1636

Judecătorii Tribunalului Suceava au respins miercuri, 1 iunie, ca neîntemeiată, propunerea Parchetului de pe lângă Î.C.C.J. – D.N.A. – Serviciul Teritorial Suceava, de luare a măsurii arestării preventive faţă de polițistul Cristinel Vasile Miron, șeful Biroului de ordine publică din cadrul Poliției Fălticeni, şi au dispus punerea în libertate a acestuia, dacă nu este arestat sau reţinut în altă cauză.

În schimb, instanța a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de Cristinel Vasile Miron, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 1 iunie 2016 şi până la data de 30 iunie 2016, inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Pe durata măsurii arestului la domiciliu Cristinel Vasile Miron nu are voie să părăsească imobilul în care locuieşte fără permisiunea organului judiciar, trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat, nu are voie să comunice cu alte persoane care au legătură cu această cauză (inculpați și martori).

Pe durata arestului la domiciliu el va fi supravegheat de Poliţia municipiului Fălticeni – Biroul Investigaţii Criminale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Decizia Tribunalului Suceava poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror.

ȘTIRI