Poliţiştii sunt pregătiţi să le asigure „stranierilor” suceveni o călatorie liniştităRural

Poliţiştii sunt pregătiţi să le asigure „stranierilor” suceveni o călatorie liniştită

       Accesări: 67

Având în vedere fluxul sporit de persoane ce se vor afla pe drumurile publice din județ, cu ocazia  întoarcerii acestora din concediu, efective sporite de poliţişti rutieri și din structura de ordine publică cu atribuțiuni pe linie rutieră, vor acţiona pentru asigurarea fluidităţii traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Potrivit IPJ Suceava, în perioada 29-31 august, poliţiştii suceveni vor acţiona pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor urbane și rurale şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Zilnic, pe raza județului Suceava vor acţiona 279 de poliţişti dintre care 189 din structura de ordine publică, 43 de poliţişti rutieri, 25 de investigaţii criminale, 14 poliție transporturi şi 8 din alte structuri. În toată această perioadă vor acţiona 12 autospeciale de poliţie rutieră cu aparate radar pe toate drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii vor beneficia de o călătorie fără evenimente rutiere.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la consumul de alcool, multe din tragediile generate de criminalitatea cu violenţă, sau de evenimentele rutiere producându-se  pe fondul consumului de băuturi alcoolice în exces.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI