Polițiștii suceveni derulează Campania “Primăvara siguranței”Actualitate

Polițiștii suceveni derulează Campania “Primăvara siguranței”

       Accesări: 165

În cadrul programului de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului 2019, dar și în contextul apropierii Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai,  polițiștii suceveni desfășoară, în perioada 3 aprilie – 15 iunie 2019, campania de prevenire ,,Primăvara siguranței”.

Se pune accent pe prevenirea actelor ilicite de comerț și siguranța consumatorului. În acest sens vor fi organizate activități de informare și control în piețe, târguri și la unitățile economice  care comercializează produse specifice acestei perioade, dar și produse fitosanitare utilizate în activitățile agricole de primăvară.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității – IPJ Suceava, împreună cu polițiștii de proximitate și polițiști din cadrul secțiilor și posturilor de poliție desfășoară activități de informare și responsabilizare la târgurile și piețele săptămânale organizate pe raza județului.

Comercianților le sunt prezentate prevederi legislative privind legalitatea actelor de comerț iar cetățenii sunt sfătuiți să achziționeze produsele fitosanitare și alte asemenea  produse doar din locurile autorizate.

ȘTIRI