Polițiștii suceveni i-au tăiat apetitul unui alt vitezoman: Conducea limuzina Mercedes cu 204 km/hActualitate

Polițiștii suceveni i-au tăiat apetitul unui alt vitezoman: Conducea limuzina Mercedes cu 204 km/h

       Accesări: 1116

Viteza excesivă este boală grea. Există șoferi care sfidează legea și ignoră pericolele care pot apărea atunci când gonesc nebunește. Un astfel de caz este și cel al unui conducător auto surprins duminica trecută cu viteza de 204 km/h.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, se afla la volanul unei limuzine Mercedes S-Klasse și a fost depistat în DN2, pe un sector de drum aflat în afara localității.

Polițiștii suceveni l-au amendat cu 2.900 de lei și i-au ridicat permisul pentru trei luni.

Șoferul este din Dumbrăveni și a fost surprins în zona Siret.

Oamenii legii reamintesc că depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise, pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constituie contravenţie.

Potrivit legii, săvârșirea acesteia se sancționează cu amendă, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă, în prezent, între 1.305 şi 2.900 de lei.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Recordul de viteză înregistrat pe șoselele din județ aparține unui tânăr din Fălticeni.

În toamna anului 2017, agenții Biroului Rutier l-au surprins conducând cu 211 km/h, pe drumul național 2E, între Rădășeni și Cornu Luncii.

ȘTIRI