Polițiștii suceveni au constatat 179 de infracțiuni și au aplicat peste 900 de sancțiuni contravenționaleActualitate

Polițiștii suceveni au constatat 179 de infracțiuni și au aplicat peste 900 de sancțiuni contravenționale

       Accesări: 297

În perioada 10 – 17 ianuarie 2019, poliţiştii suceveni au acţionat zilnic pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, la nivelul judeţului.

S-a asigurat intervenția la 356 de evenimente, 263 dintre acestea fiind semnalate prin numărul unic de urgență 112. În cele 7 zile, au fost constatate 179 de infracțiuni.

Au acţionat zilnic 6 autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice.

Poliţiştii au reținut 48 de permise de conducere (3 pentru alcool, 5 pentru viteză excesivă și 40 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras 25 de certificate de înmatriculare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Acţiunile desfăşurate de poliţiştii suceveni au vizat în special prevenirea producerii unor accidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, datorate creşterii valorilor de trafic, în special în cadrul „turismului de weekend şi turismului sezonier”, nerespectării regulilor de circulaţie de către unii participanţi la trafic şi neadaptării conduitei conducătorilor auto la condiţiile de trafic.

Au fost aplicate 902  sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (742) au fost aplicate la regimul rutier, 102 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar  58 pentru fapte de altă natură.

Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  344.801 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 7672 lei.

Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor,  au fost prinşi în flagrant 11 autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de  2 persoane.

În aceeaşi perioadă au fost depistate 3 persoane urmărite la nivel naţional.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI