Educație

Poliţiştii suceveni asigură liniştea şi siguranţa Bacalaureatului

       Accesări: 53

politiaPrin dispoziţia conducerii Poliţiei Române, a fost dispusă suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității pe durata derulării Bacalaureatului.

La nivelul IPJ Suceava, între 75 şi 80 de poliţişti vor acţiona zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

„Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 43 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 25 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale IPJ Suceava.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 57 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

ȘTIRI