Polițiștii Serviciului Rutier Fălticeni au desfășurat campania de prevenire „Cedează volanul când bei!”Actualitate

Polițiștii Serviciului Rutier Fălticeni au desfășurat campania de prevenire „Cedează volanul când bei!”

       Accesări: 2712

Misiune de seară pentru oamenii legii. Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Poliției Fălticeni au ieșit din nou în stradă, de această dată ca să le vorbească participanților la trafic. Pentru că numărul celor care conduc băuți este în continuă creștere, oamenii legii s-au hotărât să inițieze o primă acțiune de prevenire asupra consumului de alcool la volan.

Campania, intitulată „Cedează volanul când bei!”, s-a desfășurat timp de 40 de minute în centrul municipiului.

Doi polițiști, agentul principal Petrică Moisii și agentul șef adjutant Daniel Prisăcaru, au fost promotorii activității prin care se dorește conștientizarea asupra riscurilor la care se expun șoferii care se urcă la volan în stare de ebrietate.

Ieri seară, mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic pe străzile Republicii (lângă ANAF) și Revoluției (în zona complexului comercial „Nada Florilor).

Participanți la trafic de toate vârstele, care conduceau atât mașini scumpe cât și obișnuite, au fost trași pe dreapta pentru câteva momente în care au dialogat cu polițiștii.

Fiecare șofer în parte a fost testat cu etilotestul, după care subofițerii Biroului Rutier au oferit pliante informative și brelocuri cu sloganul campaniei de prevenire.

Acțiunea s-a încheiat cu bine, mai ales toți șoferii opriți în trafic au avut același rezultat negativ, 0,00 mg, la testul de verificare pentru alcoolemie.

ȘTIRI