Polițiștii Secției Mălini l-au depistat pe un sucevean care conducea un automobil neînmatriculat și cu numere falseRegional

Polițiștii Secției Mălini l-au depistat pe un sucevean care conducea un automobil neînmatriculat și cu numere false

Unii polițiști posedă un simț de orientare dezvoltat. Lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală din comuna Mălini l-au depistat pe un șofer care aparent nu avea nici un fel de probleme. La un control de rutină efectuat în după-amiaza zilei de 30 decembrie, ei au descoperit că bărbatul nu avea asupra sa nici actele mașinii și nici permisul de conducere.

Șoferul, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, se afla într-o stație de alimentare pentru carburanți din Mălini și le-a declarat oamenilor legii că și-a uitat toate documentele acasă.

Polițiștii au descoperit că acesta conducea un autoturism cu numere false. Mai mult decât atât, vehiculul la volanul căruia se afla nu era înmatriculat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, lucrătorii Secției Rurale au constatat că bărbatul deține permis de conducere valid.

La finalul verificărilor, polițiștii l-au testat pe conducătorul auto sucevean cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” ce urmează să fie soluţionat procedural.

ȘTIRI